Αναμφισβήτητα, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει σημαντικά τους τελευταίους μήνες λόγω του κορονοϊού. Νέοι «κανόνες» καθιερώνονται, καθώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται στις αυξημένες συνθήκες υγιεινής και στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Στα ενεχυροδανειστήρια Κεντρική Αγορά Χρυσού, παραμένοντας πρωτοπόροι στον κλάδο της χρυσοχοΐας εδώ και 40 χρόνια, προσφέρουμε στους πελάτες μας την υπηρεσία «Πούλησε Ταχυδρομικά», δίνοντάς σας την δυνατότητα να πουλήσετε ταχυδρομικά χρυσά κοσμήματα, χρυσές λίρες, νομίσματα, χρυσά αντικείμενα, επώνυμα ρολόγια, διαμάντια, με δωρεάν ταχυδρομική αποστολή, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας. Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια!

Η υπηρεσία «Πούλησε Ταχυδρομικά» είναι ένας ασφαλής τρόπος να βγάλετε χρήματα εν μέσω της πανδημίας, πουλώντας τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Η διαδικασία για την υπηρεσία «Πούλησε Ταχυδρομικά» αποτελείται από τα εξής στάδια:

1ο στάδιο – Αποστολή

Πούλησε ταχυδρομικά Κορονοϊός και χρήματα με ασφάλεια 2

ΠΗΓΗ: Infosys Consulting

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Κεντρική Αγορά Χρυσού και στην ενότητα «Πούλησε Ταχυδρομικά», συμπληρώνετε την φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, θα παραλάβετε από εμάς, ένα ειδικό κουτί, στο εσωτερικό του οποίου θα βρείτε μεταξύ άλλων ένα λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών. Μέσα σε αυτό το κουτί τοποθετείτε τα πολύτιμα αντικείμενά σας και το στέλνετε πίσω σ’ εμάς.
Η αποστολή του πακέτου σας γίνεται δωρεάν και διεκπεραιώνεται μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ της ΕΛΤΑ Courier, ενώ το πακέτο σας είναι ασφαλισμένο έως το ποσό των 2.000 ευρώ, κατόπιν εκτίμησης.

2ο στάδιο – Εκτίμηση

Πούλησε ταχυδρομικά Κορονοϊός και χρήματα με ασφάλεια 3

ΠΗΓΗ: Las Vegas Jewelry and Coins Buyers

Οι έμπειροι εκτιμητές μας θα παραλάβουν τα αντικείμενά σας, και με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, θα τα εκτιμήσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Για τη δική σας ασφάλεια, το άνοιγμα της συσκευασίας βιντεοσκοπείται βήμα προς βήμα και καταγράφονται τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Η εκτίμηση στα καταστήματά μας γίνεται με τη χρήση φασματογράφου SKYRAY EDX 3000. Ο συγκεκριμένος φασματογράφος δίνει τη δυνατότητα να βρίσκουμε άμεσα πόσα καράτια είναι ο χρυσός ενός κοσμήματος ή αντικειμένου. To EDX 3000 είναι εφοδιασμένο μ’ έναν αποτελεσματικό και πρακτικό αναλογικό μετρητή, ο οποίος παρέχει μετρήσεις για τη σύνθεση των πολύτιμων μετάλλων. Ανάμεσα στα μετρήσιμα στοιχεία είναι τα πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσός, ασήμι, χαλκός, πλατίνα και παλλάδιο. Η ακρίβεια μέτρησης φτάνει το 99,9%.
Στο τέλος της εκτίμησης, παρέχουμε δωρεάν την εκτύπωση της ανάλυσης του φασματογράφου.

3ο στάδιο – Προσφορά

Εντός 24 ωρών από την παραλαβή των αντικειμένων σας, θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, την έγγραφη προσφορά μας με βάση την εκτίμηση των εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Πούλησε ταχυδρομικά Κορονοϊός και χρήματα με ασφάλεια 4

ΠΗΓΗ: Upscale Living Magazine

4ο στάδιο – Συμφωνία

Αν συμφωνήσετε με την προσφορά μας, θα μάς στείλετε την έγγραφη απάντησή σας στο email μας και μέσα σε 24 ώρες θα εισπράξετε τα χρήματά σας, με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε. Τα στοιχεία σας παραμένουν απόρρητα και διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Στα ενεχυροδανειστήρια Κεντρική Αγορά Χρυσού έχουμε μάθει να σεβόμαστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας και να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε συναλλαγή με υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και απόλυτη εχεμύθεια.

Πούλησε ταχυδρομικά Κορονοϊός και χρήματα με ασφάλεια 5

ΠΗΓΗ: University Products

Εν μέσω πανδημίας και με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, στα ενεχυροδανειστήρια Κεντρική Αγορά Χρυσού παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας, μεριμνώντας για την ασφαλή εξυπηρέτησή τους. Γι’ αυτό και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό, ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας που υποδεικνύονται από τις επιτροπές των εμπειρογνωμόνων.

Η υπηρεσία «Πούλησε Ταχυδρομικά» σάς προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης χρημάτων γρήγορα και εύκολα, από την ασφάλεια του σπιτιού σας. «Πούλησε Ταχυδρομικά» και παραμένουμε παραγωγικοί και «οικοδομούμε» μαζί σας μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.