Η εταιρεία μας  στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της στο χώρο έχει σαν βασική αρχή και επιδίωξη την συνεχή αναβάθμιση ποιοτικά και ποσοτικά των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό  και εκπαίδευση των στελεχών μας προκειμένου να είμαστε πάντα στο κέντρο των εξελίξεων και να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η πορεία μας

1969

Η αρχή έγινε το 1969, όταν η οικογένεια Κοκόρη άνοιξε το πρώτο της εργαστήριο στην Αγία Μαρίνα στην Ηλιούπολη Αττικής, δραστηριοποιούμενη αποκλειστικά στο χειροποίητο κόσμημα.

kax 1

1975

Το 1975 αποτέλεσε έτος σταθμό για την εταιρεία, καθώς τη χρονιά αυτή ξεκίνησε η βιομηχανοποίηση της παραγωγής της, στο νέο της εργαστήριο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

kax 2

1987

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η εταιρεία καταξιώθηκε στο χώρο της χρυσοχοΐας, με διαρκή παρουσία και βραβεύσεις σε εγχώριες (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης) και διεθνείς εκθέσεις (Βασιλεία – Ελβετία, Μόναχο – Γερμανία).

kax 3

1995

Το 1995 η εταιρεία απέκτησε την πιστοποίηση ISO 9001, γεγονός που ενίσχυσε το κύρος της στο χώρο.

1997

Το 1997 βράβευση της εταιρείας μας από την Υπουργό Ανάπτυξης για την επιτυχημένη δραστηριότητα μας στις διεθνείς αγορές.

kax 4

2010

Από το 2010, η σκυτάλη πέρασε στην επόμενη γενιά, που διεύρυνε τον κύκλο εργασιών της εταιρείας, ιδρύοντας το πρώτο κατάστημα της Κεντρικής Αγοράς Χρυσού το 2011 στη Δάφνη, για να ακολουθήσουν το 2012, τα καταστήματα στην Αθήνα και το Παγκράτι.

cropped LOGO

Οι υπηρεσίες μας

Στα φυσικά μας καταστήματα προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση  των πολύτιμων αντικειμένων σας, και αγοράζουμε ή ενεχυριάζουμε κοσμήματα και αντικείμενα από χρυσό και πολύτιμα μέταλλα, χρυσές λίρες,  νομίσματα , επώνυμα ρολόγια, ασημένια σκεύη , οδοντιατρικά και πολύτιμα μέταλλα σε οποιαδήποτε μορφή.

Για τους αξιότιμους πελάτες μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στα καταστήματα μας προσφέρουμε την αξιόπιστη και ταχύτατη διαδικασία της ταχυδρομικής πώλησης.

Στην ιστοσελίδα μας σας προσφέρουμε  τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα και αξιόπιστα για τις τρέχουσες τιμές μας , μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια πλήρη βάση δεδομένων για τις χρυσές λίρες όπου έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε την σπανιότητα ή μη των χρυσών λιρών που διαθέτετε. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και χαρακτηριστικά για δημοφιλή νομίσματα αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τους πολύτιμους λίθους , επώνυμα ρολόγια αλλά και πολύτιμα μέταλλα για επενδυτικούς σκοπούς

Οι υποδομές μας

Στην Κεντρική Αγορά Χρυσού διαθέτουμε ψηφιακές ζυγαριές διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστών όπως,  KERN , OHAUS, RADWAG, T-Scal e με ακρίβεια εκατοστού του γραμμαρίου πιστοποιημένες  από Εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστηµα Διαπίστευσης .

Επίσης διαθέτουμε υψηλής ακρίβειας φασματογράφους  SKYRAY EDX 3000 και EDX600 οι οποίοι μας δίνουν τη δυνατότητα σε λιγότερο από ένα λεπτό να βρίσκουμε άμεσα και απολύτως αξιόπιστα την περιεκτικότητα σε πολύτιμα μέταλλα (χρυσός, ασήμι, πλατίνα και παλλάδιο) ενός κοσμήματος ή αντικειμένου.

Οι σύγχρονοι καταμετρητές χρημάτων με αισθητήρες ανίχνευσης τελευταίας τεχνολογίας, δοκιμασμένοι και εγκεκριμένοι από την Ε.Κ.Τ.  προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα στις συναλλαγές σας.

 Οι συνεργασίες μας

Στο πλάισιο της εξέλιξης και της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας  συνεργαζόμαστε με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους πιστοποίησης και αξιολόγησης πολύτιμων αντικειμένων όπως η PCGSκαι οίκους δημοπρασιών όπως η Heritage. Είμαστε επίσημο μέλος της RAPAPORT  ενός απο τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα εμπορίας πολύτιμων λίθων. Επίσης είμαστε μέλος της WTA (Watch Trader Association).

RapNet Member Badge 400 x 400
Heritage
PCGS
wta

Η εμπιστοσύνη σας

Στον ευμετάβλητο κόσμο της αγοράς του χρυσού η μόνη διαχρονική και σταθερή αξία  είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Τα σχόλια και η αποδοχή σας μας ενθαρρύνουν να προσπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ στα χρόνια που έρχονται ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τις αρτιότερες υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε!