Επενδύστε στα ρολόγια σας

Ρολόγια2

Η αγορά ενός επώνυμου ρολογιού δεν έχει μόνο πρακτικό ή συμβολικό χαρακτήρα αλλά είναι και μια πολύ επικερδής επένδυση. Αξιοποιήστε το επώνυμο ρολόι σας με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και κερδίστε μετρητά ή επενδύστε σε χρυσό και επενδυτικά νομίσματα.
Η Κεντρική Αγορά Χρυσού με 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας σας εγγυάται την πιο έγκυρη και αξιόπιστη αξιολόγηση του ρολογιού σας.

Κριτήρια εκτίμησης ενός επώνυμου ρολογιού:

ΤΙΚ 350x320 2

Η εταιρεία κατασκευής

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που διαμορφώνουν την εμπορική αξία ενός μεταχειρισμένου ρολογιού είναι η αναγνωρισιμότητα αλλά και η εμπορικότητα της εταιρείας κατασκευής του.

ΤΙΚ 350x320 2

Το μοντέλο

Κάθε μοντέλο αξιολογείται ανάλογα με την συλλεκτικότητα και την δημοτικότητα του, η οποία κάποιες φορές μπορεί να σχετίζεται ακόμα και με τις διασημότητες με τις οποίες μπορεί να έχει συνδεθεί και του δίνουν ιδιαίτερη μεταπωλητική αξία.

ΤΙΚ 350x320 2

Η χρονολογία κατασκευής

Η χρονολογία κατασκευής ενός ρολογιού σε συνδυασμό με την προσφορά και ζήτηση στην αγορά των μεταχειρισμένων ρολογιών διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την αξία του. Μία ένδειξη για την χρονολογία κατασκευής μας δίνει ο σειριακός αριθμός ο οποίος ταυτόχρονα μας βοηθά να ελέγξουμε και την αυθεντικότητα του.
Η Κεντρική Αγορά Χρυσού συμβουλεύει τους πελάτες της να μην αποκαλύπτουν τον σειριακό αριθμό του ρολογιού τους σε μέσα δικτύωσης ή άλλες ανεπίσημες ιστοσελίδες γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή απομιμήσεων. Οι εταιρείες αποφεύγουν να δίνουν τέτοιου είδους στοιχεία και επίσημη πιστοποίηση της αυθεντικότητας ενός ρολογιού μπορεί να γίνει από τις ίδιες τις εταιρείες ή επίσημους συνεργάτες τους. Τα στοιχεία που αφορούν σειριακούς αριθμούς και διατίθενται στο ιντερνέτ είναι ανεπίσημα, έχουν δημοσιευθεί από συλλέκτες μετά από έρευνες και είναι απολύτως ενδεικτικά.

ΤΙΚ 350x320 2

Ο μηχανισμός που διαθέτει

Ο μηχανισμός και η πολυπλοκότητα του που δίνει τις πολλαπλές δυνατότητες μέτρησης και λειτουργιών ενός ρολογιού είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες διαμόρφωσης της αξίας του.

ΤΙΚ 350x320 2

Τα υλικά και ποιότητα κατασκευής

Τα υλικά κατασκευής (το μέταλλο , το κρύσταλλο του καντράνκαι οι πολύτιμες πέτρες που ενδεχομένως φέρει πάνω του) όσο πιο πολύτιμα και ποιοτικά είναι ανεβάζουν την αξία του.

ΤΙΚ 350x320 2

Η εγγύηση και τα πιστοποιητικά χαρτιά του

Η ύπαρξη εγγύησης,πιστοποιητικών εγγράφων και της αρχικής συσκευασίας βοηθούν σημαντικά στην ανάδειξη της γνησιότητας του ρολογιού και σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε τη μέγιστη δυνατή προσφορά για το ρολόι σας.

ΤΙΚ 350x320 2

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα

Η κατάσταση του ρολογιού δηλαδή το αν έχει υποστεί φθορές το κρύσταλλο και το μπρασελέ , η λειτουργικότητα του μηχανισμού , οι συντηρήσεις που έχει δεχθεί διαμορφώνουν επίσης σε μεγάλο βαθμό την τελική αξία του.

Η Κεντρική Αγορά Χρυσού αγοράζει μια μεγάλη γκάμα ρολογιών επώνυμων οίκων όπως Rolex, Bvlgari, Omega, Hublot, IWC, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Breguet, Audemars Piguet, Panerai, Chopard, και πολλών άλλων.

Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των επίσημων αντιπροσωπειών ρολογιών στην Ελλάδα πατώντας εδώ

Επώνυμοι Οίκοι Ρολογιών:

(κάντε κλικ στον οίκο που σας ενδιαφέρει, για περισσότερες πληροφορίες)

Rolex
A. Lange & Sohne
Jaeger LeCoultre
Hublot
Officine Panerai Firenze
Tag Heuer
Vacheron Constantin
Breitling
Bvlgari
Cartier
Chopard
Patek Philippe
Audemars Piguet
Breguet
Omega
IWC

Υπηρεσίες

Στα συγκεκριμένα πολύτιμα αντικείμενα, προσφέρουμε:

1

Αγορά

Αγοράζουμε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, στην καλύτερη τιμή και εισπράττετε άμεσα μετρητά.

Περισσότερες λεπτομέρειες
2

Ενεχυρίαση

Άμεσα μετρητά χωρίς να χρειαστεί να πουλήσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες
3

Ταχυδρομική Πώληση

Απλά και με ασφάλεια πουλήστε πολύτιμα αντικείμενα με δωρεάν ταχυδρομική αποστολή.

Περισσότερες λεπτομέρειες