ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ
ΑΓΟΡΑ 373.44 €
ΠΩΛΗΣΗ 375.00 €

Ενεχυρίαση (Εξώνηση)

Η διαδικασία της ενεχυρίασης ή αλλιώς της εξώνησης, αγορά με δικαίωμα επαναγοράς, σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσα μετρητά χωρίς να χρειαστεί να πουλήσετε τα πολύτιμα κοσμήματα και αντικείμενά σας.

Εξώνηση είναι το δικαίωμα του πωλητή να αγοράσει πάλι από τον αγοραστή το αγαθό που του πούλησε μέσα σε μία ορισμένη προθεσμία και σε ορισμένη τιμή. Πρόκειται για την αγορά με δικαίωμα επαναγοράς και μπορεί να γίνει με πολύτιμα αντικείμενα.
Η Κεντρική Αγορά Χρυσού και οι έμπειροι εκτιμητές που βρίσκονται στα καταστήματά της είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα πολύτιμα κοσμήματα με ή χωρίς πολύτιμους λίθους, επώνυμα ρολόγια, τις λίρες, τα νομίσματα και ασημένια σκεύη, τους άδετους πολύτιμους λίθους σ’ ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον και με τις υψηλότερες τιμές της αγοράς.
Προσοχή!
Η ασφαλής διαδικασία ενεχυρίασης (εξώνησης) γίνεται επίσημα με τα απαιτούμενα παραστατικά.

Πως γίνεται η ενεχυρίαση (εξώνηση)

Η διαδικασία είναι απλή, έρχεστε σ’ ένα από τα καταστήματά μας ανάλογα με το ποιο σάς εξυπηρετεί, κάνουμε εκείνη τη στιγμή την εκτίμηση των αντικειμένων ή κοσμημάτων σας και συμφωνούμε στο τελικό ποσό. Η συναλλαγή αυτή καταγράφεται και η διαδικασία γίνεται επίσημα με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά. Η ολοκλήρωση της εξώνησης, της αγοράς με δικαίωμα επαναγοράς, επισφραγίζεται με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού εξώνησης και την παραλαβή των μετρητών σας.

Τα πολύτιμα αντικείμενά σας επιστρέφονται οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε!

Στα καταστήματα της Κεντρικής Αγοράς Χρυσού έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και την επίσημη κρατική άδεια προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς για τα πολύτιμα αντικείμενα που θα μας αφήσετε.

Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.