Ενεχυροδανειστήριο – Ενέχυρο – Ενεχυρίαση: Τί Είναι

Εκτίμηση αντικειμένων

Οι έμπειροι εκτιμητές του ενεχυροδανειστηρίου Κεντρική Αγορά Χρυσού αξιολογούν τα πολύτιμα κοσμήματα με ή χωρίς πολύτιμους λίθους, τα επώνυμα ρολόγια και τα ασημένια σκεύη. Στην Κεντρική Αγορά Χρυσού επιδιώκουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, για το σκοπό αυτό διαθέτουμε φασματογράφους οι οποίοι μας δίνουν τη δυνατότητα να βρίσκουμε άμεσα και αξιόπιστα, την περιεκτικότητα του χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων σε ένα κόσμημα ή άλλο αντικείμενο. Επιπλέον διαθέτουμε πιστοποιημένες ζυγαριές βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου Εμπορίου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας σας κάνουμε την προσφορά μας. Η Κεντρική Αγορά Χρυσού παρακολουθεί καθημερινά τον ανταγωνισμό προκειμένου να προσφέρει τιμές και υπηρεσίες οι οποίες είναι οι καλύτερες της αγοράς.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Σύμβαση

Εφόσον συμφωνήσετε με την προσφορά μας διαμορφώνουμε την αντίστοιχη σύμβαση στην οποία με σαφήνεια και διαφάνεια αναφέρονται όλες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σας. Η σύμβαση περιλαμβάνει:

ΤΙΚ 350x320 2

Τα προσωπικά σας στοιχεία

ΤΙΚ 350x320 2

Λίστα με τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο ενέχυρο

ΤΙΚ 350x320 2

Το χρονικό διάστημα του ενεχύρου και η ημερομηνία λήξης του

ΤΙΚ 350x320 2

Το ποσό το οποίο θα λάβετε άμεσα μετρητά

ΤΙΚ 350x320 2

Το τελικό ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε στην ημερομηνία λήξης του ενεχύρου προκειμένου να λάβετε τα αντικείμενα σας.

Η Κεντρική Αγορά Χρυσού σε καμία περίπτωση δεν παρέχει προσωπικά δάνεια ή οποιαδήποτε άλλη μορφή δανεισμού όπως βραχυπρόθεσμα δάνεια, ενυπόθηκα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια αγοράς αυτοκινήτου ή για αγορά ηλεκτρικών ειδών, φοιτητικά δάνεια ή οποιαδήποτε άλλα τραπεζικά προϊόντα όπως πιστωτικές κάρτες κλπ.

Ενεχυροδανειστήριο – Ενέχυρο – Ενεχυρίαση: Αντικείμενα

Χρήσιμη πληροφορία

Στην αρχαία Αθήνα λογίζονταν ως «ενέχυρον» όλη η περιουσία των αρχόντων για τριάντα ημέρες από τη λήξη της αρχής μέχρι πέρατος της δόσης των ευθυνών τους (εύθυνα) ενώ στο Ρωμαϊκό Δίκαιο δεν επιτρέπονταν η ενεχυρίαση των ενδυμάτων και των εργαλείων άροσης (οργώματος).

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τo ενέχυρο στη σελίδα wikipedia

Ενεχυροδανειστήριο – Ενέχυρο – Ενεχυρίαση: Αρθρογραφία

Διαδικασία

Ενεχυροδανειστήριο – Ενέχυρο – Ενεχυρίαση: Διαδικασία

1

Επίσκεψη σε ενεχυροδανειστήριο

Έρχεστε σ’ ένα κατάστημά μας, ανάλογα με το ποιο σας εξυπηρετεί:
Ενεχυροδανειστήριο Αθήνα
Ενεχυροδανειστήριο Δάφνη
Ενεχυροδανειστήριο Παγκράτι

2

Ενέχυρο

Οι έμπειροι εκτιμητές μας, θα αξιολογήσουν τα αντικείμενά σας (ενέχυρο) με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, και στη συνέχεια, με βάση την εκτίμηση αυτή, θα σας δώσουμε την τελική μας προσφορά.

3

Συμφωνία

Εάν συμφωνείτε με την προσφορά μας, η ολοκλήρωση της ενεχυρίασης (εξώνησης) επισφραγίζεται με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού εξώνησης και την παραλαβή των μετρητών σας.

Τα πολύτιμα αντικείμενά σας επιστρέφονται οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε!

Στα καταστήματα / ενεχυροδανειστήρια της Κεντρικής Αγοράς Χρυσού έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και την επίσημη κρατική άδεια προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς για τα πολύτιμα αντικείμενα που θα μας αφήσετε. Η διαδικασία ενεχυρίασης γίνεται επίσημα με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά. Τα αντικείμενά σας (ενέχυρο) φυλάσσονται σε απόλυτα ασφαλείς χώρους για όλο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν στα ενεχυροδανειστήριά μας.

*Σε περίπτωση συναλλαγής στα καταστήματα / ενεχυροδανειστήρια της Κεντρικής Αγοράς Χρυσού είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Δείτε παρακάτω τα καταστήματα / ενεχυροδανειστήρια της Κεντρικής Αγοράς Χρυσού, προκειμένου να ξεκινήσουμε την ενεχυρίαση.