Διαμάντια

Ήρθε η ώρα τα διαμάντια σας να ανταμειφθούν, όπως τους αξίζει!

Τα κοσμήματά σας με τα πολύτιμα διαμάντια αγοράζονται από εμάς ως μοναδικά και ξεχωριστά κομμάτια(εάν είναι σε καλή και εμπορική κατάσταση) αφού εμείς αναγνωρίζουμε τη συναισθηματική αξία που έχουν για εσάς.

Στην περίπτωση που τα κοσμήματα αυτά έχουν έντονες φθορές, ή είναι αντιεμπορικά, μην ανησυχήσετε!!! Έμπειροι γεμολόγοι θα εκτιμήσουν τα διαμάντια σας, ώστε να γνωρίζετε την ακριβή αξία των διαμαντιών και του χρυσού σας ξεχωριστά, η οποία θα είναι σαφώς ηυψηλότερη στην αγορά!

Εάν πάλι αποφασίσατε πως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ιδιαίτερα κοσμήματα με πανέμορφους πολύτιμους λίθους, μπορούμε να δημιουργήσουμε  στο εργαστήριό μας ό,τι σχέδιο θέλετε. Εσείς απλά, διαλέγετε τα διαμάντια απ΄την τεράστια ποικιλία μας σε διαφορετικές ποιότητες και εμείς σχεδιάζουμε και δημιουργούμε λατρεμένα κοσμήματα.

 

Τα διαμάντια είναι παντοτινά

Η αξία ενός διαμαντιού επηρεάζεται άμεσα από την σπανιότητα του. Τα τέσσερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και αξιολογούν ένα διαμάντι είναι: το κόψιμο του διαμαντιού (cut), δηλαδή το σχήμα του, το χρώμα του (color), η καθαρότητα του (Clarity) και τα καράτια του (Carat). Τα τέσσερα αυτά στοιχεία ονομάζονται και 4C από τα αρχικά των ξένων λέξεων cut, color, clarity και carat. Ακόμη και μία πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί να μεταβάλλει πάρα πολύ την αξία ενός διαμαντιού.

top